• Tarpataky Dorottya, szakács

Hogyan is lehetne nekilátni egy vélemény megfogalmazásának úgy, hogy aki olvassa úgy érezze, segített neki a döntésben, hogy részt vegyen-e Dávid kurzusán vagy sem?!

Szerintem a legegyszerűbb, ha egyből az elején azt mondom, őszintén, tiszta szívből, hogy IGEN.
Egy percig se hezitálj! Azonnal jelentkezz!
Most valószínűleg azt kérdezed magadban, hogy ez miért ennyire egyértelmű.
Elmesélem én mit tapasztaltam, miért tudom ennyire biztosan állítani, hogy nem bánod meg a döntésedet.


Már régóta dédelgetett vágyam volt, hogy kicsit elmélyedhessek a cukrászat világában. Húztam, halasztottam, de végül jött ez a lehetőség, amikor már nem volt több kérdés, ez lesz az az alkalom, hogy ezt a régi álmot valóra váltsuk. Rengeteg érzés kavargott bennem a workshop előtt… izgalom, türelmetlenség, kételyek, öröm, boldogság, kíváncsiság, de legfőképpen az motoszkált a fejemben, hogy „Te jó ég, vajon elég vagyok ehhez a tanfolyamhoz? Elég az, amit eddig tudok? Elég ügyes vagyok én ehhez?”

Azt nem tudom, hogy elég ügyes vagyok-e, de azt biztosan tudom, hogy olyan mértékű szakmai és emberi támogatást kaptam az órákon, hogy sikerélménnyel és mérhetetlen tudásanyaggal távoztam. Mivel szakácsként dolgozom, több cukrász szakemberrel volt szerencsém már együtt dolgozni, de Dávid profizmusa, hozzáállása, alázata a szakma és tanítványai iránt példamutató és mindenki számára követendő. Kívánom, hogy minél több emberhez jusson el az a szemléletmód, amit Ő képvisel.

Ez a 2 nap számomra a maximális feltöltődést jelentette. Miközben azzal foglalkozhattam, ami nagyon érdekel és szeretek, olyan ismeretekre tehettem szert, amire nem is gondoltam volna az elején. Hálával tartozom, amiért ennek a részese lehettem!